Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Hvidevaremontering

Lad os levere og montere din nye hvidevare

Vi har et landsdækkende, professionelt montørteam, der leverer og monterer hos dig, når du køber en hvidevare med montering på bolind.dk.

 • Levering
 • Opbæring
 • Udpakning
 • Fjernelse af emballage
 • Justering af højde
 • Montering og tilslutning til brugbar og lovlig fremført el-installation (eksklusiv materialer)
 • Nedbæring
 • Bortskaffelse
 • Evt. lågevending – er inkluderet på de fleste af vores køleskabe, køle-/fryseskabe og fryseskabe – husk blot at vælge det som variant, når du lægger varen i kurven.

Vær opmærksom på...

... at vores montører ikke må ændre på dine el, vand- eller gasinstallationer - det skal du have en el- eller vvs-mand til at gøre for dig, inden vores montør kommer.

 

Montering og tilslutning

Adgangsforhold skal være i orden

- ved levering af hvidevarer

Adgangsforholdene på leveringsadressen skal være så fremkommelige, at vores montør kan levere de købte hvidevarer med sækkevogn fra parkering og helt frem til monteringsstedet.

Vores biler er enmandsbetjente og udstyret med elektrisk trappevogn til ”normale” trappeforløb, men har du vanskelige adgangsforhold, bedes du kontakte os for mulighed for tilkøb af ekstra bemanding.

Levering, kontakt og leveringstidspunkt

Levering sker i dagtimerne på hverdage.

Vi bestræber os på at kontakte dig inden for 2-3 hverdage, efter du har købt en vare, så vi kan aftale nærmere omkring leveringstidspunkt. Derfor er det vigtigt, at du ved bestilling opgiver et telefonnummer, som vi kan træffe dig på i dagtimerne på hverdage.

Vi bestræber os på at levere din hvidevare inden for 7 dage efter købet. Som oftest vil levering ske tidligere.

 

Bestilling af hvidevarer til senere levering

Du kan indsende din bestilling på en hvidevare op til 7 dage, inden du skal bruge den. Skal du f.eks. flytte ind i ny lejlighed 1. oktober, kan du tidligst bestille den nye vaskemaskine 25. september.

 

Vær opmærksom på...

Selvom vores monteringskoncept omfatter alt fra udpakning og montering til bortskaffelse af evt. gammel hvidevare, skal du være opmærksom på en række ting:

 

Genudkørsel koster 795,- inkl. moms

Hvis du ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, eller monteringen ikke kan ske pga. manglende eller ulovlige el- og/eller vvs-installationer, eller der på anden måde ikke er gjort klar til vores montør kommer - og det derfor kræver genudkørsel, koster dette 795 kr. inkl. moms.

 

Kun til bestående og tilgængelige, lovlige el- og vandinstallationer

Vores montørteam foretager kun tilslutning til bestående og tilgængelige lovlige el- og vandinstallationer.

Ingen tilpasning af installationer

Du skal være opmærksom på, at vores montører ikke må ændre på dine el-, vand- eller gasinstallationer - det skal du have en el- eller vvs-mand til at gøre for dig, inden vores montør kommer.

 

Ingen tilpasning af køkkenelementer m.m.

Vores montører har ikke mulighed for at tilpasse inventar eller køkkenelementer, dvs. at ved montering af:

 • Ved montering af indbygningsovne skal køkkenelementet passe
 • Ved montering af emhætter skal køkkenelementet passe
 • Ved montering af kogesektioner til indbygning i bordplade skal kunden selv have forberedt og lavet den korrekte udskæring i bordpladen
 • Ved montering af vaskemaskiner eller opvaskemaskiner - hvis vandtilløb skal føres gennem et skab, skal kunden på forhånd have boret et hul på min. 12 cm i diameter mellem skabene. Tilslutningshanen skal fungere 100 %, være lettilgængelig, skulle kunne åbnes og lukkes, og have en udvendig gevindstørrelse på ½" eller ¾" (1,9 eller 2,4 cm) samt plads til at montere tilløbsslange. Samtidig skal der være fast afløbsrør til vask med en diameter på minimum 3 cm.

 

Udskiftning af stik m.m.

Hvis der er behov for udskiftning af stik, kabler eller overgange til vand/afløb, tilbyder vores montørteam et begrænset sortiment mod betaling.

Gå til toppen